Sobre mi

Organitzadora d’experiències

Sóc la Mariona, experta en organització d’esdeveniments i comunicació corporativa. Em dedico a crear i planificar esdeveniments, reunions i incentius que formen part de l’estratègia de comunicació interna i externa de qualsevol organització. 


mariona2

La capacitat d’organització, el treball multitasca i la capacitat de negociació són algunes de les habilitats que em defineixen i em permeten executar projectes satisfactòriament. He organitzat projectes de diferents magnituds i complexitats, hores interminables de feina darrere el telèfon i l’ordinador, situacions inesperades resoltes amb agilitat i també, molts moments de satisfacció per els resultats aconseguits.  

Aprenc dia a dia de cada projecte, dels professionals que el formen, els qui son una peça més del meu equip organizador. Crec en la importància de dedicar el temps fent allò que més t’agrada i d’aquí neix Connecta events by Mariona Triola, de la necesitan de reinventar-me professionalment cap a un camí que sempre m’ha fet sentir plena, la organización d’experiències.


"Sóc amant de les noves experiències, els sopars amb els amics o la família, la música, l’esport i les trobades a la natura. Estic sempre disposada a escoltar-te, si vols, mentre gaudim d’un bon àpat, un element indispensable en qualsevol esdeveniment."
Em defineix

 Constància

Crec que la constància és molt important per assolir els objectius marcats. Així com fer-ho amb una actitud positiva. 

 Professionalitat

Anys d’experiència m’han permès ser una professional qualificada en el meu sector, que cerca l’excel·lència en cada projecte.

 Passió

M’apassiona viure i crear noves experiències, que connectin les persones amb l’entorn. Passió, entusiasme i compromís van de la mà als projectes que creo i acompanyo.