connecta-5

Organitzadora d’experiències

Sóc la Mariona, experta en organització d’esdeveniments i comunicació corporativa a Girona. Amb extens coneixement de la Costa Brava i el Pirineu, em dedico a crear i planificar esdeveniments, reunions i incentius que formen part de l’estratègia de comunicació interna i externa de qualsevol organització. 

La capacitat d’organització, el treball multitasca i la capacitat de negociació són algunes de les habilitats que em defineixen i em permeten executar projectes satisfactòriament. He organitzat projectes de diferents magnituds i complexitats, situacions inesperades resoltes amb agilitat i, numerosos moments de satisfacció per els resultats aconseguits.  

Aprenc dia a dia de cada projecte, dels professionals que el formen, els qui son una peça més del meu equip organizador. Crec en la importància de dedicar el temps fent allò que més t’agrada i d’aquí neix Connecta events by Mariona Triola, de la necesitan de reinventar-me professionalment cap a un camí que sempre m’ha fet sentir plena, la organizació  d’experiències.

 

 

Constància per assolir els objectius marcats, així com realitzar-los sempre amb una actitud positiva.  

 Professionalitat. Anys d’experiència m’han permès ser una professional qualificada en el meu sector, que cerca l’excel·lència en cada projecte.  

 Passió, entusiasme i compromís van de la mà als projectes que creo i acompanyo per connectar persones amb l’entorn.

M'apassiona viure noves experiències, la gastronomia, la música o l’esport a la natura,
elements que sumen en qualsevol esdeveniment.